Wanita Ini Berjaya Menjana Pendapatan RM 22,060 Sebulan Dengan Hanya Duduk Di Rumah!

0
420

Pernah terfikir untuk hanya bekerja di rumah?Mandy Lee,seorang wanita yang berasal dari Batu Caves tidak pernah terfikir untuk menjana pendapatan hanya dari rumah.Namun pada suatu hari,perasaan ingin tahu yang membuak-buak telah membawa beliau untuk mengisi sebuah borang online yang sangat ringkas.

Dalam satu temubual melalui talian,beliau ada memaklumkan satu cerita yang menakjubkan.

“Saya sebenarnya membuat pendapatan kira-kira RM 20,050-RM 24,060 sebulan dengan hanya bekerja di rumah.Beliau berkata,pekerjaannya sekarang sangat selesa memandangkan beliau hanya bekerja 15-18 jam seminggu.

“Saya kehilangan kerja sejurus kemelesetan ekonomi melanda,saya memerlukan pendapatan yang stabil buat menyara keluarga.”

Beliau berkata pada mulanya,beliau memang tidak berminat dan kurang percaya dengan skim atau pekerjaan yang membawa kekayaan dengan cepat.Hai ini kerana umum diketahui bahawa,semua itu hanyalah tipu daya.

Beliau berkata beliau hanya memerlukan cara yang sah untuk mendapatkan rezeki buat keluarganya.Part yang paling best,beliau sentiasa ada bersama anak anak di rumah sambil menjana pendapatan.

Beliau amat berterima kasih kepada perdagangan secara online kerana membuatkan kehidupan beliau sekeluarga amat selesa sekarang.

Mereka bertanya tentang perjalanan hidupnya yang telah membawa kepada perubahan,beliau menjawab,”Ianya sangat mudah,saya hanya mengisi sebuah borang online yang ringkas.Dengan yuran pengaktifan yang kecil,RM19,beliau mendapat pulangan sebanyak RM12000 sebulan.

“Saya bukan pakar komputer,tetapi saya hanya boleh menggunakan internet.Saya tidak perlu menjual apa apa dan tiada siapa yang harus membeli apa apa.Syarikat sendiri yang akan sentiasa merekrut orang untuk kerja ini,ianya sememangnya sesuatu yang harus anda cuba!

Mandy sangat bersyukur kerana detik beliau mengisi borang yang ringkas di internet telah mengubah nasib hidupnya sekarang!

LEAVE A REPLY